"Viitorul țării îl țese femeia." - Carmen Sylva
OFL Botosani
inapoi
Ministrul delegat pentru ape, păduri şi piscicultura vine la Botoşani.

Ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, Lucia Varga, ajunge, pe 27 ianuarie, la Botosani.

Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a declarat ca vizita are drept scop implementarea la nivelul judetului a unui proiect privind crearea de perdele forestiere de protectie.

Stiu ca facem parte din programul pilot, care va fi finantat de la Ministerul Apelor si Padurilor , privind perdelele forestiere. Ea va veni sa anunte lucrul acesta: ca Botosaniul face parte din programul pilot, pentru ca vor fi doua sau trei judete pilot. Ea vrea sa vada ce poate sa mai finanteze, pentru ca o voi duce la barajul de la Vf. Campului“, a spus Turcanu.

Initial, Consiliul Judetean a anuntat ca va finanta cu bani din buget un astfel de proiect. Programul derulat la nivel national ar putea incepe in primavara acestui an.

Sursa : http://botosaninews.ro/173741/administratie/ministrul-delegat-pentru-ape-paduri-si-piscicultura-vine-la-botosani-vezi-motivul/ 

Sursa foto : http://www.politicalocala.ro/lucia-varga-deputat-pnl-de-bihor-si-a-anuntat-candidatura-pentru-functia-de-presedinte-al-organizatiei-nationale-a-femeilor-liberale.html 

..
 20/01/2014    Opinia Publică
Este nevoie de o reprezentare mai puternică a femeilor în politică ?
Da
Nu
Nu stiu
Nu mă interesează
Total voturi: 75
Video